't Laurierblad

Kermismenu

Zelf ervaren is meer waard dan honderd dingen horen

Op vrijdagavond 2 oktober & zondagavond 4 oktober kan je genieten van de lekkere gerechten à la carte.

 

Op zaterdagmiddag -en avond 3 oktober & maandagmiddag 5 oktober kan je genieten van onderstaand menu

 

Champignonsoep 

Gebakken zalm met dragonsaus, koude groentjes & frietjes 

OF

Parelhoen met druivensaus & kroketjes

 

€ 25,00 zonder dranken 

 

 

Op zondagmiddag 4 oktober kan je genieten van onze Rosbiefmenu

 

Tomatenroomsoep

Rosbief met groentenkrans & frietjes

 

€ 25,00 zonder dranken

Voor reservatie of inlichtingen, neem vrijblijvend contact op via

Tel: 056/71.21.27 of 0479/62.70.68

Mail: info@laurierblad.be

Daglunch

28/09/2020

Wortelsoep

Goulash met tagliatelli

 

€ 14,00

Openingsuren

Elke dag open van 10u tot ...
Gesloten op dinsdag en woensdag

 

KEUKEN
Maandag: 12u tot 14u30
Donderdag tem zondag:
12u tot 14u30 en 18u tot 21u30